HC 2013

Hva skjedde i 2013?

Lindåsen Sportslaug inviterte for første gang til Hellersdalen Classic sent på høsten i 2013! All inntekt gikk til TV aksjonen.
Vi er ikke ute etter å tjene penger, men å tjene sykkelsporten samt god folkehelse!

Det var ønskelig å få til ett ritt som fikk tatt ut de siste krampene til de lokale syklistene i distriktet før de hengte fra seg sykkelen helt.

Det ble en suksess og vi fikk en god gjeng med syklister som stilte med varierende formkurver. Premier som godteriposer falt også i smak, i tillegg til ei utfordrende løype som viste seg å skille blant de sterkeste ble dette en suksess som skal gjentas.

For å ikke igjen komme i konflikt med lokale jaktlag, har vi funnet den optimale helg hvor de fleste syklister bør være i form. Helgen før Birkebeineerittet vil gi alle terrengsyklister en optimal gjennomkjøring for å toppe formen helt for de som har Birken som mål.

Kun MTB eller Cyclocross (Hybrid ikke tillatt)

Åpen for de som vil konkurrere på tid!

Vi stiller med vakter på «utsatte» steder, merker løypa med skilt, men utover dette er dette på eget ansvar.

Men vi tar tiden på deg…. så det sier seg selv at dette er «blodig alvor»! Regn med at det stiller en rekke spreke syklister på startstreken som ikke har tenkt å la seg bli slått. Men der er også rom til de som vil fylle resten av startlisten!

Teknisk lett løype, men nok av bakker til å skille ut de sterkeste. Går på grus, skogsvei og litt asvalt.

http://app.strava.com/segments/5731768

Løype: Start ved Søgne Stadion – opp Hellersdalen – Repstad – Sløgedal – Solås – Årstøl – Repstad – ned Hellersdalen – Mål Søgne Stadion. Ca 3,8 mil

BILDER: Klikk her
ARTIKKEL I LOKAL AVIS: Klikk her
RESULTATLISTE 2013: Klikk her